Alla borde ha en Karlsson.


Vi har förmånen att ha en dotter som har en vän som heter Karlsson, no rx Han är Karlsson med stort K som i Karlsson. Denna trevliga kille är en kille med muskler som vi i dag fick förmånen att fråga om hjälp.  Vi har ju under semestern inhandlat kyl, frys och spis. De som vi hade var av kalibern stora gamla och tunga som alla gamla vit varor är.  Vi hade ställt dom på utsidan, så det såg ut som det var White trash som bodde här.  Fast nu vill jag tillägga att det inte ännu hade blivit gult på gräsmattan.  Det kan ju i och för sig bero på att de inte stod på gräsmattan men ändå.  Men så länge har det inte stått på utsidan men för länge för att jag ska vara nöjd.
Jag har gått här och grämt mig för de tunga maskinerna som skulle till tippen.  Så igår när min kära broder var här, så frågade jag honom det snällaste jag kunde, om vi kunde räkna med lite hjälp av hans muskler.  Vi hade säkerligen fått hans hjälp men idag kom min kära make på att vår dotter har ju en Karlsson. En Karlsson som är stor och stark.

Hon ringde sin vän och frågade honom om han skulle kunna tänka sig hjälpa till att bära lite.  Inom en och en halv timma infann sig Herr Karlsson i vårt hem.  Inom en och en halv timma var den stora illa luktande frysen, som vi glömt att ställa på vädring plus  en kyl och spis och där till sånt där som man ställer i källaren för att ta till tippen när man ska dit.  Vi hade ganska så mycket sånt där som ska till tippen när man ska dit för det var väldigt länge sedan vi var på tippen.

Den gamla illa luktande frysen som stod i källaren tog maken och herr Karlsson upp som om det var frigolit de bar på, spis och kyl lik så.  Två kärror med skräp hade vi samlat på oss men nu är det väck. Medan grabbarna bar så gick jag lös på Dammsugaren och skurmoppen.  Stod och funderade först på om man verkligen skurar golv i källaren, Men bestämde mig för att om man gör det eller inte struntar jag i. För jag gör så nu är golvet i källaren skinande rent och jag skulle kunna gå där inne med vita sockor och ändå inte bli smutsig om fötterna.

Jo Idag var jag väldigt glad åt att vår dotter har en kamrat som heter Karlsson.  Alla borde verkligen få ha tillgång till en Karlsson.  En hyvens trevlig kille som fick några hundra som kompensation för besväret.

Tack, så mycket för hjälpen Herr Karlsson, du vet inte hur tacksam jag är för att just du  Känner vår dotter. Alla borde ha en så trevlig kompis som just du är.

Vi hör av oss när vi har smörgåstårta nästa gång 🙂


2 svar till “Alla borde ha en Karlsson.”

  1. Tänka sig vad fiffigt 🙂 Att jag är gift med en herr Nilsson också 🙂 Hjälpen var nödvändig och så duktigt bra att jag är helt förundrad över hur enkelt och snabbt dom jobbade. Och trotts att frys och allt är borta har jag min rygg i behåll, kan ju bero på eller det beror ju på att herr Karlsson fanns hos oss idag 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: