Jag vill ha mer!

himlen är gråmulen små barn sjunger på tyska medan föräldrarna diskar. Tror inte att de förstått att klockan bara är åtta. Fåglar kvittrar, advice hunden ligger på gräset och vilar sina ben efter vår morgon promenad. Själv sitter jag med datorn i knät och skriver, viagra bredvid mig har jag kaffet i en kopp. Håret är fortfarande blött efter det sena kvällsdoppet igår.  Dottern och jag gick ner till sjön för att bada vid åtta i går.  Här i vår sjö är det 24 grader i vattnet, buy inte utan att det är riktigt ljuvligt.

Idag flyttade det in vemod ibland mina känslor tillsammans med stegen. Jag som vägrat se längre än till nuet fick en överraskande mindre trevlig tanke inom mig. Även om det är varmt och skönt ute nu så är vi på sluttampen av denna underbara årstid. Augusti, det har till och med gått sju dagar in i augusti och sommaren gäspar av tröttheten. Luften sa till mig att nu är det snart kylan som kommer ta över, nu är det snart höstens tid.

Hösten med alla svampar, även om jag gillar svamp och den tillhörande skogspromenaden.  Så vill jag inte nu, inte ännu jag vill ha flera månader till med bad och solande. Jag vill ha mera av det som är, jag vill ha mer.  Mer sommar, mera dagar av campingdagar, mera av bad, Mera av allting som har med sommar att göra.

Idag ska jag suga ut sommaren i dagen, njuta av just nu, njuta av att det fortfarande är sommar. Njuta av dagen och mota bort de O-välkomnande tankarna om höstens nyfikenhet som börjar smyga sig hit.

Jag vill ha MER!

Lev idag just nu, dagens val påverkar din framtid.

Vänliga ord, leenden är helt gratis så de kan vi dela med oss av i massor, till och med kilovis.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d