De två små barnen har anlänt igen :)

vi har nu återvänt till vårt hem två dagar i husvagnen och nu återigen hemma i hemmet. Det dåliga vädret gjorde att det var lättare att åka från vår lilla husvagn. Ännu roligare var det då de två små barnen skulle anlända idag. Enda tills på lördag får vi ha dom. Storebror Kian har med sin sin nya cykel som han fått av mormor. Dumt med regn när det finns massa cykling i benen, pill för det är ju inte så trevligt att cykla när det regnar.

 

Publicerat den
Kategoriserat som Barn

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.