Riva förtält…

En sista kopp kaffe innan vi tar ner vårt förtält. Sitter egentligen och fryser kaffet står på ett litet grått bord bredvid mig. Solen värmer mig emellan molnen som är ganska stora. Som campare finns det inte så mycket dåligt väder. Eller det finns men campa gör jag ändå. nu ska det sugas ut den där sista smaken av camping med förtältskänsla, cialis Vet ju att jag kan gå in och sätta mig i förtältet. Men att sitta utanför och njuta av kaffet, medical är en speciell somrig känsla. Den vill jag ha med mig och spara till vinterns kyla. Vill ha den som en sådan där ljusglimt när det är som kallast och minnas härligheten av att dricka kaffe och blogga ute i det fria.

Idag åker som sagt vårt förtält ner, Vi får bara bo på campingen fram till den 15 september, och visst kan vi åka hit men då får det bli att sitta inne i husvagnen eller ta på massvis med kläder.

Lev idag just nu

Publicerat av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
%d bloggare gillar detta: