Grabbkväll jorå


Maken har grabbkväll eller eftermiddag, and tyvärr så ställde varken Hunden eller katten upp på denna grabbkväll. Inte ens sonen skulle vara med på den stora fotbollskväll som det nu är enligt maken.  Så när jag sog han sitta där med handen under hakan och förlora sig i fotbollen så hade jag inte hjärta att svika honom.  Stackaren han som ville ha grabb eftermiddag.

De enda grabbarna som är i vår familj är just hunden, katten och sonen. Det var liksom dom som skulle ingå i makens grabbkväll.  Där av vek mitt hjärta sig. Jag tänkte här får jag gaska upp honom tog med mig Ölen som jag druckit till maten. Halv är liksom kvar.  Och slängde upp fötterna på bordet för att göra mig mera grabbig. Där till kan jag ju tillägga att ölen jag dricker är nog det som är grabbigast med mig  för ölet är halvmörkt vid namn Kilkenny.  Nu är det ju fotbollen vi kollar in, Problemet är att jag inte gillar fotboll. Det är en ganska så tråkig sport så datorn får roa mig under tiden….

Ja antagligen är jag den bästa frun maken kan önska sig här sitter jag med en öl bredvid mig. Det var säkerligen 7 år sedan jag drack en öl senast. Kollar in fotbollen, eller hör den i alla fall.  Jo det är det här som tydligen är grabbkväll. Nej så där jätte kul är det ju inte då är det mera drag på tjejkvällar då pratas det i alla fall så man förstår. NU är det mest. Nej! aj aj! Men, nej och nått shyuoooo ana ljud om det händer något speciellt.

Lev just nu gör jag fast…. hmmmm jo det gör vi väl hela tiden.  Just nu är en ganska så tråkig stund så jag ska nog sova middag istället


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: