Möten är bra

Jag vill inte klaga men det är svårt att låta bli, here så nu klagas det lite så är det liksom gjort och klart.  Klaga laga aga ga a…… så då vart det klart för klagandet just nu.

Är det här en av de sista fina dagarna för denna gången?  Underbart väder ute, och så otroligt fina färger på träden, så där knallgult vackert.  Trodde inte att jag skulle säga det men det gör jag höst jo och till och med välkommen denna vackert fina hösten.  Idag har vi haft möte på jobbet och just de där mötestiderna känner jag är viktiga.  Förut hade vi möte en gång varannan vecka nu har vi varje vecka. Det blir inte så mycket stress när det är varje vecka och inte så abrupta slut på mötena nu som det var innan. Då hade vi så mycket att prata om idag känner  i alla fall jag, att vi mera hinner med.  När man som jag arbetar med människor så är det särskilt viktigt med mötestider. Det är  så mycket som ska gås igenom, så att det funkar framåt.   Det finns så många saker som måste diskuteras för att vi ska göra lika.  Eftersom vi alltid arbetar ensamma på min arbetsplats så är det extra viktigt med de där diskussionerna för att få till likheten.

Lev idag just nu.  Igår är sådant som vi har med oss i dagen. Dagens val ger oss möjligheter tills i morgon ….

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.