Käll och Överman.

Det visste jag inte när jag köpte dom. Jag som har så fördömt ont av att det är smulor på golvet trodde jag bara skulle ha nytta av de små robot dammsugarna av lathetens skull. att de var bra att ha när jag själv inte orkade.  Då var de bekvämlighetsdammsugare. Idag är de som hushållsnära tjänster, undra om det går att få rotavdrag på dessa om jag hänvisar till friskvård?

Idag har de gjort ett gediget arbete i alla fall.  Idag är de mera nödvändiga än de var innan det enda jobb jag behöver göra är att trycka på fjärrkontrollen så startar de små underverken igång och jag slipper det där  knastret under fötterna som blir av gruset och allt annat.  De borde ses som hjälpmedel för de som inte kan själva och tänk om hemtjänsten inhandlade dessa till alla personer som de hjälper i hemvården.  Dammsugaren smyger omkring själv medans de gör kvalitetsjobb med de gamla så som att sitta och prata med de äldre medans de äter mat eller ta en extra promenad medans dammsugaren gör jobbet inne.

I alla fall så är jag glad över mina inköp som jag gjorde då i dag. Att jag har en förkärlek till tekniska apparater är bra, för idag när jag har så ont att jag inte  kan dammsuga.  Idag gör Herr Källman och herr Överman jobbet,  idag gör de just sånt som jag idag inte kan 🙂 tror jag ska ta med mig min nya kompis ut på en promenad i det fina vädret. Kanske till och med så att jag ska ta med mig pennor och ritblock ut. Åka till sjön och sitta på bryggan och rita. Sjön då måste man ha kaffe med nej, nu blev projektet så där stort igen som det brukar bli när jag får idéer. Så nej jag tar min krycka och hunden ut på promenad sätter mig på altanen och ritar när jag kommer hem istället :). Måste hitta på saker att göra som jag inte får så ont av.  Det är tråkigt att gå här hemma och inte kunna göra något. Tyvärr så pratade sjukgymnasten om att det kanske är dumt att jobba just nu när måste ha krycka för att kunna gå.  Kanske bara till att inse att läget är sånt nu.  Igår ringde det en kvinna som ville boka upp mig för att prata inför lite människor men det var  så snabbt in på så jag var tvungen att tacka nej.

Kan inte stå och prata och vara fokuserad på det just. För nu behövs fokus mest på att röra mig så smärtfritt som möjligt.  

Lev idag just nu så finns det massvis med vackra färger ute i vår natur de tänker jag ut och njuta av nu.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Käll och Överman.”

  1. Profilbild för Mariana Lindberg
    Mariana Lindberg

    Men vad har du råkat ut för? Krya på dig vännen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d