5-2 blir nyheter i garderoben

Att gå upptäcktsfärd i garderoben var ett trevligt nöje idag.  5-2 gör inte bara nytta i kroppen utan även i garderoben. 🙂 Tre par jeans nästan fyra par, cheap prostate men de sista paret jag provade hade varit byxor som jag hade fått sitta fint i.  Eller nästan inte sitta alls, sickness så de får ligga kvar på den där längst-ner hyllan som jag innan har förträngt att den ens finns.

Många kritiserar 5-2 men, nops inte här. Jag kan bara säga att det är positivt för mig. Migränanfall har blivit mindre, jag känner mig mera pigg, orkar mera även mina fastedagar. Dessutom har jag börjat uppskatta mat på ett helt annat sätt än innan.  Smaken av maten blir tydligare och till och med en vanlig ostmacka kan smaka ljuvligt, Om det är en god ost då vill säga :).

Kaffet har fått flera nya nyanser och tänka sig efter ganska så många år av träning i att gilla kaffe.  Så har jag äntligen börjat hitta till den smak som passar mig bäst,  så som kaffet smakade när jag jobbade på en Pizzeria i unga år.  Kaffebönorna jag köper är av den mera kryddiga smaken men ändå blir det en mjuk rund smak av det när min soya mjölk är i.  Nej nu ska jag inte sitta här och skriva om mat, faste dagen är i gårdagen och just frukost en sådan här dag är en bra start på denna dag tänker jag.  Idag ska jag starta upp och göra en bra dag.

Lev idag just nu


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook