Men visst är sånt spännande? Det tycker jag i alla fall…


Andlighet

Idag tänker jag skriva om något som jag alltid varit intresserad av. Andlighet, help ni vet det där som man inte riktigt kan förklara, capsule inte riktigt kan säga att så är det inte eller så är det.  När jag var liten så berättade min mamma för mig att mormor ibland spådde i kort. När jag blev äldre frågade jag mormor om hon kunde spå mig. Men det ville hon inte aldrig göra.  Men en gång när jag var riktigt vuxen så gjorde hon faktiskt det.  Hon spådde även min dåvarande man. Men när hon spådde min make så blev hon helt plötsligt tyst. Sa efter en stund, Nej nu har jag tittat klart, nu ser jag inget mera.  När vi frågade mormor varför hon slutade så tvärt, ville hon inte svara.

För ganska så många år sedan nu, så gick jag till ett medium. Vilket var så spännande att jag ännu minns hur känslan, av att vara där. Då hade jag frågor om min pappa som nyligen hade lämnat denna värld, för att bo bland alla godheter i himlen.  Men det fanns inga frågor som fick svar, när det handlade om pappa. Även om det hon sa, gjorde att jag visste att det var rätt. För hon berättade för mig att det var svårt att komma i kontakt med honom, som om han var drogade med starka mediciner. Just det sa mig att hon var rätt ute. För min pappa dog i cancer och var fullproppad med smärtstillande mediciner.  När jag tog henne hand för att tacka så ryckte hon till och tittade på mig.  Sa men varför kommer du till mig, du kan ju det här själv.  Där tänker jag att hon misstog sig lite, för just det är inte en förmåga som jag känner att jag behärskar. Jag är bara intresserad, tycker det är spännande och är nyfiken.

En sida som jag varit inne och nosat på är Medialarummet Tarot.

Där finns massvis med spännande läsning. Jag har även funderingar på det där om eller vem vad eller om jag haft ett tidigare liv.  Men hittade inte på sidan om det fanns ju något om sådant.  Tittade lite extra på det här med att leva I nuet.  Här och nu, vilket jag tränar på ständigt.

Lev just nu.

Just nu ska jag in I duschen och försöka värma upp min höft som spökat sig tokig sedan igår.

Jag som trodde jag blivit så mycket bättre.  Just det ja så mycket bättre kommer snart igen. Undra vilka som är med I år.  Här och nu vad det ja ….

Ojdå ser att det allt kom med lite ADHD i det här inlägget med. Men sånt är det tankar hoppar från tuva till tuva.

Ha en fin kväll.

 

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.