Trivselhus gör att man kan drömma sig bort och vila

ibland önskar jag att jag var född med tummen där den ska vara så att jag var lite händig.  Så att jag kunde renovera, here bygga, prescription skruva  och allt sånt där. Men nej då här är tummen mitt i handen.  I veckan gjorde vi en övning där vi  skulle göra instruktioner om hur man sätter ihop en kontakt. En sådan där man sticker in i väggen med två metall piggar på. Att göra instruktionerna var ingen konst till och med så hittade jag på ett eget verktyg för att få gjort det enklare.  Så att man skulle slippa hålla koll på sladdar och skruvar.  När vi sedan skulle göra grupp arbete om det då skulle en av gruppmedlemmarna instruera mig och jag skulle göra ut ifrån hennes instruktioner.  Jo då då sattes tålamodet på plats. Då blev det svett pärlor i pannan och jag kände hur stressen åkte upp och ner i kroppen av hennes lugna metodiska röst när hon förklarade.  Men ihop den det fick jag fast jag inte vet åt vilket håll en skruv ska skruvas.   Är det åt höger så spelar det inte någon roll för just höger och vänster är sånt som jag inte har riktigt koll på. Jag är bra på andra saker till exempel så är jag väldans bra på att dagdrömma, surfa runt på nätet och hitta spännande saker.

Jag är bra på att göra ingenting, struktur är sånt jag är bra på fast egentligen handlar det mera om att jag har så stort behov av struktur så om jag inte har det så gör det ont i kroppen på mig.

Idag har dagen gått åt till att halta runt, städat lite och bara vilat mig från denna vecka som faktiskt har vart ganska jobbig.  Två dagars utbildning,  ett arbetspass, där det gick åt mycket tid till att få koll, struktur och återigen koll på vad som hänt på jobbet under tiden när jag inte jobbat.

Vilotider är för mig surftider när jag surfar runt kollar in olika inredningar, möbler tyger och allt annat som är intressant.  Trivselhus, Jo jag säger bara trivselhus.  Snacka om att det går att dagdrömma fantisera och få drömmar. Jag som sagt att jag aldrig mera ska vara husägare börjar inse att jag pratar i nattmössan.  Gediget  vackert och så rent på något sätt.

 Vintage Living kallar dom modellerna för just deras bilder skulle jag kunna förlorar mig i, flera månader. Tänk vilken känsla att vakna så på morgonen frågan är om det inte hade vart lika mysigt om det regnat på bilderna för husmodellerna är skönheter i sig.

Kanske är det bra att jag har tummen mitt i handen för det finns dom som kan och då är det dom ska göra sånt det dom är bra.  Minns just nu hur det var när jag och maken målade om huset och jag satt på altanen och målade.  Skrev om det i min bok om hur slipdammet råkade hamna på de nymålade ytorna och hur hela vardagsrummet badade i slipdamm, målarfärgsburkar och penslar. Jo jag föredrar att kalla mig impulsiv.

Så det är allt bra att vi är bra på olika saker vi människor jag på mitt och det är inte att måla om och sånt. Trivselhus dom är bra på hitta stil, fånga gedigenhet och få mig att fantisera koppa av genom att bara besöka deras sida.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d