Meat Loaf är grymt att träna till, försöker att cykla i kapp till hans takter

ett träningspass redan gjort. Under en period har jag haft många saker varje dag och nu är kroppen trött. så idag tänker jag ta en hemma dag med bara göra roligheter, mind  Då började dagen med träning, ambulance nu sitter jag och väntar på att sluta svettas sedan in i duschen och där efter kan dagen börja. Även denna dag började med Meat Loaf. Det är ös och lite takt som bor i mig.  I mitt liv måste det finnas musik har alltid varit så redan då jag var riktigt liten har jag bott  vid skivspelaren. Min egna första skiva köpte jag redan som sexåring, treat innan det vet jag att jag hade fått en skiva av min mamma som jag alltid lyssnade på. Dessutom hade min pappa en sådan där rullbandspelare som jag fick lyssna på musik.  Jag har ganska så bred musiksmak, men men Herr T ligger mig varmast om hjärtat. Herr t håller i alla väder. Där emellan blir det gärna musik med takt. Inte så ogärna går jag gärna på konserter, att uppleva band live är för mig alldeles speciellt.  Sådana stunder är magiska en hall full av människor och musik där vi alla gått dit av samma anledning uppleva stunden just då.

Sedan går man hem  helt full av upplevelser och en magisk stund rikare. Fast även en tomhet av och avsaknad av  längtan till konserten,  spänningen som blir minuterna innan, stunden de står på sceenen och sedan den där dova  känslan och lomhördheten som blir i timmarna efteråt.   Det är då jag smyger ner i källaren och sätter fötterna på bordet med tangentbordet i knät spelar högt som fan och minns det jag innan upplevt i konsertstunden.  Just konserter är mitt sätt att sätta guldkant på tillvaron.  Nu letar jag redan efter nästa konsert som jag vill se.  Herr Thåström hade ju inte suttit fel jag valde ju att missa förra årets enda konsert med honom så snälla herr T ge dig ut och ge oss upplevelser igen. Jag behöver påfyllning och en magisk stund när jag få stå där längst fram och känna takten, se dina akrobatiska konstnärs vikningar, och Osslers inte allt för snygga skor. Känna hur orden strömmar in i kroppen och blir till mina.

Men oj vad jag babblar på nu ska det in i duschen och sedan ska jag krypa upp i soffan och kolla film eller om jag ska ta en thåströmkonsert kanske i brist på live så får han bo i TV.

Lev idag just nu är en helt ny dag som vi kan forma till vår egna.  Livet ska bada i kärlek det gör oss levande vackert vackra


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d