Att hitta tillbaka till sitt värde

att sätta värdet på sig själv är inte alltid det lättaste. Ibland är det till och med riktigt svårt.  Jo då, find jag har själv vandrat på just sådana där hitta tillbaka till det värdefulla, cialis i att ha sitt egna värde på rätt plats. Allt som ofta ramlar jag ner i vem är du tankar.  Som till exempel nu när jag jobbat med min föreläsning som jag ska ha nästa vecka har tankarna funnits i stunden. Tankar som vem är du Carina? Vem är du som tror du har något att säga?  Nu har jag försökt prata med mig själv om att det är dumt att tänka så och att jag visst har något att säga. Att det faktiskt när jag varit ute och pratat faktiskt har fått människor att bli berörda och vissa saker har de tagit med sig på vägen.

Idag när jag la den sista strykningen på min kommande föreläsning kände jag men det är klart att det kommer att funka. Det jag säger är värdefullt och det får människor att ta med sig tankar och ord i sin vardag, clinic skulle det vara så att de inte tycker att det jag säger är rätt eller bra så vet de ju i alla fall hur de inte ska göra.

Någon i min vänkrets har mått lite dåligt ett tag och vi har pratat lite om det över telefonen, det har varit en känslomässig upp och ner vis för min vän. Men idag när jag pratade med min vän, hör jag min vän säga. Nej, nu är jag trött på att jag låter människor behandla mig som en soptunna. Nu är det dax att jag tar tillbaka min värdefullhet.  Och tänka sig när jag hörde det så kände jag: Yes! nu djäklars är det banan som gäller igen.  Nu är vägen fram inte så kurvig längre, nu kommer självkänslan tillbaka och nu väljer min vän att inte ta mera Skräp som andra så gärna sprider omkring sig.  Just sådana stunder gör mig glad och gör min dag 🙂  Härligt när det blir mera medvind och flyt så att säga ..

lev idag just nu så är det enkelt att hitta till känslor och värde.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: