En hel dag med spännande upplevelser.

börjar med Ågrenska tankar, case jobb förändingar, drug dotterns lägenhet och till sist självklart Angel Power :). Bättre än så blir det liksom inte när man har en helbra dag.

I morgon bär det av till Göteborg. Närmare bestämt ner till Ågrenska och till kunskapens marker.  Utsikten på Ågrenska är vidunderlig otroligt vacker vilket tid på året du än kommer dit.  Jag ska prata om Adhd,skola. Nu var det längesedan jag var ute och pratade inför människor och inte utan att det känns i magen.  Har lagt sista handen på arbetet i dag, på eftermiddagen och nu är det bara packa ihop det som ska packas ihop.

Dottern har varit här hemma idag en stund hjälpte mig fixa till håret lite grann.  När vi var klara så körde vi henne hem. Hon  har nämligen flyttat till grannbyn en mil bort. Idag var det första gången vi fick komma och titta. Lilla pluttan har blivit stor har till och med skaffat vuxenpoäng i formen av ICA kort och IKEA kort. Tror hon blir mer och mer lik sin mamma.  Jag som aldrig har en krona i plånboken men har svårt att stänga den ändå efter som den är så full av alla kort som jag lyckas samla på mig.

Idag hade vi möte på jobbet, ett spännande möte och tänka sig att jag tror att lite av framtidstron och en smygande känsla av just den där känslan som fann innan, har börjat komma tillbaka.  Den där känslan och förhoppningen om att jag verkligen har världens bästa jobb.  Det är ny tänk i organisationen, det doftar Vår på något sätt. Det doftar förändring där det vår verksamhet mera kommer att formas till det boende som jag verkligen vill jobba i.  Schemat jag gjort möttes med hoppfullhet tror jag och nu äntligen ska det nog komma att bli kollegiala arbeten.  Ensamarbetet kommer att vara minimalt och jag kommer äntligen att arbeta med kolleger.

Nyhetstänk, och förändringar det är min motor, jag ser alltid ovanför hustaken när jag ser nytt och förändringar, är oftast inte rädd för dom. Så nu surfar jag på vågen på något sätt.

Och till sist idag fick jag även det lilla fina paketet som jag skickat efter från Angel Power, men så mycket orientalisk doft så jag bara sitter här och myser spännande dofter från Indien.


Lev nu just nu så gör vi framtiden. Men detta genom att vara i dagen just nu.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d