En ledig dag

snön yr ute, troche börjar se ut som om vi måste skotta taken snart. Livet går sin vanliga gång här i Färgelanda.  Tofflor på, buy cialis kaffe bredvid mig. Här sitter jag och riktigt myser av min lediga dag.

Ledig dag för mig är skriva ut fakturor, ringa revisorn, tvätta om tvätten jag glömde ta ut ur maskinen igår, fixa fika till mötet vi ska ha här i eftermiddag, ska försöka hinna med att slänga ihop lite mat, innan mötes börjar, och vår sedvanliga torsdagsstädning som vi alltid har.

Har man jobbat på Institution i många år, haft fyra barn. Haft svårt att få till det där med strukturer, så är torsdagsstädningar ett bra sätt på att i alla fall få koll på att städa någon gång i vecka.   Har man gått i min farmors skola så är det minimum att man i alla fall städar en gång i veckan. Farmor hon städade varje dag, efter konstens alla regler, Husmoders böckerna dom låg på rad hemma hos min farmor.  Och jag, jag har gått i min farmors skola,  där minimum är en gång i vecka.  Men jag fuskar lite för jag har två robot dammsugare som jag kör minst en gång om dagen.

Kläder ja kläder ska jag hinna få på mig också, och borsta tänderna och gå ut med hunden.  Känner hur det blev en riktigt ledig dag idag. En ledig dag, ja en ledig dag va det ja. Nu ska jag se till att vara ledig en liten stund till innan jag måste gö….. så det ska laddas med mera kaffe i min kopp.

Att välja en bra dag är inte fel, så det tänker jag göra.  En braighetsdag ska det bli.

Lev idag just nu så formar vi dagen tycker jag.  I morgon kan inte formas fråns i morgon.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook