Onsdags kväll och en och annan tandläkare 🙂

jag får ta och skriva ett inlägg tänkte jag när jag vaknade i morse.  Men det får bli nu först för idag var det ett tandläkarbesök som skulle göras.  10 minuter över 8 var den utsatta tiden och jag var där. Sånt är stort för mig, pills jag som  gillar tandläkare mindre än minst, story var i tid på rätt dag och känner så här i efterhand att det var ett bra besök. Det är det oftast för jag är så rädd för tandläkare så jag är den exemplariska patienten, buy som gör det som skas göras och lite till.

I Onsdags hade jag tagit semester från jobbet, för att göra ett uppdrag för familjestödsenheten. Min dotter va med mig.  När jag var klar var hennes kommentar:

Mamma du va grym, du är bara bäst, att du har sån humor det visste jag inte.  Just det där med humor visste inte jag heller….  Det var inte helt ospännande att stå där framme och prata om ADHD,  det bästa med sådana där tillställningar är stunden efter när människor kommer fram och pratar med mig och delar med sig av sina liv och tankar.

Sånt ger energi, kraft och det blir så mycket kärlek i mig över sådana stunder.

Vet inte hur många gånger jag  just fått uppdrag av Familjestödsenheten och Ågrenska längre, men alltid kul att vara där.  Dessutom är kvinnorna som jobbar där helt underbara och låter mig slippa samla kraft  och lägga energi på det som jag inte kan.  De hjälper med tidhållningen och ser min impulsivitet som en tillgång.

Snart ska jag dit igen, men då som deltagare i en kvinnogrupp. Vilket också ger energi.

Lev idag just nu, skulle jag fixat till ett litet film klipp från onsdagskvällen men just nu har jag helt glömt av hur jag brukar göra. Sånt är livet ibland, ibland glömmer man så det får bli vid ett senare tillfälle.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d