Aranda

Vi behöver nytt band till Sverige, and   just de här två killarna  bara älskar jag. Tror det va för två år sedan maken introducerade dom för mig.  Med orden: Här  är nog något du gillar.  Gillar  i gatan jag älskar dom  de är Jamie Oliver bra .

Aranda  Senaste  cd är helt grym, patient   men de äldre är  lika grymma i sin klang.. Killarna är helt grymma och den dagen som de kommer till sverige då är jag nog den första som har en biljett i min hand.

All I ever wantedAll I ever wanted  is you Aranda right here in our beautiful country Sweden. Please, salve please, please, come to our little country! Gothenburg is the city that would suit you, Scandinavium a good arena  is where I want to enjoy your musical beats.

Deras äldre låtar finns att lyssna till på Spotify.

här finns  Satisfied vilket är  grymme bra : https://myspace.com/aranda

File:ArandaPromo2012WindUp.jpg

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.