Stonefactory kan det vara något kanske?

kakel och klinkers är aldrig fel. har man där till lite slingor i golvet så blir det lika varmt och inbjudande som det ser ut.  Nu är jag ingen hantverkare, store nej här är jag  som har tummen mitt i handen.  Men jag är faktiskt en hejare på att skära kakel. Det fick jag kunskaper om för några år sedan.  Kanske är det inte någon konst det där med att skära kakel,  det vet inte jag. Men bara du har en kakelskärare så kanske det är enkelt.  Och kakelskärare det hade jag, vi köpte en billig då det begav sig.  Jag skulle kunna tänka mig kakel, natursten, klinkers i varje rum. Jag gillar sten, gillar det rena. Skiffer är underbart vackert.  Idag så här på morgonen hittade jag allt av sådana sorter på http://www.stonefactory.se/

Sidan gav verkligen ide´-tankar och lusten till att göra om och nytt.  Du beställer och varorna körs hem till dig.  Nu är det ju bara den där tummen mitt i handen som ställer till det.  Men det är ju en  världslig sak. det kan ju inte vara så svårt.  Svårare är nog att prata maken till rätta så han inser hur bra det blir om vi beställer på Stonefactory :).

Ha en fin fin dag idag,  ta hand om dig och glad påsk.

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.