Att Fickparkera är en konstform.

Vilken spännande dag det vart idag.  Slutade lite tidigare min kollega var snäll och gick in så jag kunde gå till ett möte.  Vaknade redan halv sex i morse. bryggde mig lite fulkaffe eftersom jag var på jobbet och vi där inte har något annat än perkolator och min  husvagns kaffebryggare. Snart lär ju den  få bo i husvagnen igen och jag lär få slåss med perkolatorn under sommaren.

Efter jobbet åkte jag till  möte, health   för första gången sedan jag fick mitt körkort vilket var  1986 tror jag, Fickparkerade jag idag. Nu var jag ju inte helt grym på det. Om det nu hade åkt förbi  någon parkeringsvakt eller polis så kanske de hade stannat till och gett mig böter. På något sätt stod bilen mera på tvären,  med motorhuven ut mot gatan.  Inte alls så där fint som de andra bilarna stod uppradade.  Just det är det som är fördelen med en liten bil.  Att man liksom kan ställa den lite hur som helst den får ändå plats inom sträcken.

På vägen hem eftermötet tänkte jag  på den där parkeringen och tänker att jag nog ska öva in lite bättre skills på just den färdigheten.  Frågan är bara hur. När jag gick i bilskolan  lär de mig väldigt enkelt hur man först skulle köra fram och sedan vrida ratten fullt eller hur det nu va. Kanske ska ta mig ett besök till just en bilskola, fråga dom om man kan ta körlektioner fast man redan har körkort.   Jo kanske ska  ta tag i det där och träna så att jag istället blir helt grym på det där att just göra riktigt snygga träffsäkra fickparkeringar.  Så att folk som går förbi stannar till och blir helt förundrade.

Jag slapp i alla fall böter, kanske man inte får om man håller sig inom  ruta och inte står i vägen.

Lev idag just nu, igår är historian, och morgondagens mål är stigar som vi tar idag


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: