kommer kännas lite tomt nu när alla föreläsningar är slut.

idag var det sista föreläsningsdagen. Fem dagar 7 föreläsningar och en friskvårdsdag. En spännande vecka, buy  massvis med kunskap och idag var nog den bästa dagen. För ett så tungt ämne som psykiskt ohälsa presenterades så bra.  Det väckte så många tankar , story alla utbildningar och kurser jag har gått under årens lopp, prescription  ploppade upp under tiden hon pratade. MI Personlighetsteoriernas grundare hoppade förbi, Alla kurser som som  jag gått under åren kändes genast aktuella, det där året med egenterapi som jag gjorde för länge länge sedan kändes nära,  ADAD, även om det inte riktigt passade in så fick det plats en då.  Jag vet att  jag en gång för länge sedan gick på en utbildning som Tore Andreasen höll nere i gbg och till och med han och ord om flickors självskadebeteende ploppade upp.   Inger Andersson Högberg hette hon som lärdes oss alla kunskaper. Eller väckte hon det där som redan fanns?  Hon brann för sitt ämne det kändes i kroppen.  Just personer som brinner för det dom gör, är människor som gör intryck på mig.  De lockar fram elden i mig på något sätt.

Efter hennes föreläsning så tog jag med mig en av hennes böcker hem. Psykiatri 2, en läromedelsbok men jag tänker läsa den precis som alla andra böcker jag läser.  Det lär bli en och annan understrykning 🙂 nu vet jag i alla fall en som ler om hon läser detta. 🙂   Inger gjorde precis som jag gör när jag säljer böcker  hon hade lapp där man skrev upp sig så skickade hon faktura.  Men  vi gjorde en deal jag och hon,  jag tog med mig hennes bok så skickar jag  den bok jag skrivit till henne.  Som när man byter bokmärken som liten.

Kvällen började jag med att träna en timma, jobbar  i morgon då hinner jag inte träna så jag körde dubbelt idag med cykeln.

Lev idag just nu,  igår är redan klar och imorgon är ännu i framtiden.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: