Ses vi dag eller?

den här då sista dagen  då Färgelanda bjuder på den sista intressant föreläsningen för denna vecka.  Färgelanda har verkligen sytt ihop en fantastiskt vecka.  Jag har lyckats pricka in tre dagar som åhörare  även om den här sista dagen inte ännu börjat. För det är först kl, shop 10.  På onsdagen var det ju min alldeles egna dag.  Så  egentligen fyra dagar av fem. Inte illa för någon som liksom behöver hushålla med intryck och uttryck.

Missa nu inte den här den allra sista föreläsningen, ampoule för den tänker jag bjuder inte till massa nyttigheter om hälsa och ohälsa.  Jag kategoriserar den i (H)järnkoll inte för att den kanske är bokad där ifrån utan för den belyser ämnet som vi pratar om i just (H)järnkoll. INFORMATION TEMAVECKA_edited

 

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.