Ny dag nya möjligheter.

Hej hopp i galopp, try ny dag nya möjligheter.  Solen visar sig och jag vill att den ska visa sig  även imorgon när jag är ledig och kan njuta av den. För idag är det jobb och njuta av solen kan jag bara gö emellan varven. Då när jag går från boende till boende i alla fall gör solen mig glad piggare än om det hade regnat. Nu ett dygns jobb. Pust redan innan jag börjat känner jag hur ledigheten snart är nödvändig.  En sådan där ledig dag när det inte finns ett enda uppbokat i kalendern. Men det är många dagar dit. Fast ju flera dagar som jag gör nu  ju närmare målet blir det.

Lev idag just nu Imorgon är dagen idag  historia.

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.