hej du har glömt din telefon hemma? Hur tänkte jag?


en kopp te och två mackor med marmelad. Jo jag vet  onyttigt men så jordiskt gott. Det fick i alla fall bli min frukost idag. En tugga på mackan och där efter lite ord. Altanskrivning idag kunde inte låta bli, sick äntligen äntligen så det förslår är det altanskrivning och datorn är full laddad med energi.  Just nu laddar jag energi. tillsammans med te och altanskrivning. Bättre än så kan det inte bli. Björkarna hos oss är fortfarande nygröna även om man  börjar ana den där lite grundare mörkare färgen.  Bilar susar förbi fåglar sjunger och en och annan humla tittar förbi och håller mig sällskap. någon brandbil, search eller något sådant hörs i bakgrunden och kommer närmare.

Idag gjorde det lite ont när jag tänkte. Såg min makes telefon ligga på laddning i vårt sovrum. Då jag tog min egna telefon för att ringa honom för att berätta att han glömt telefonen. När han svarade i sin, ed insåg jag  hur dumt jag tänkt.  Tur att han har två telefoner, men ärlig som jag är så berättade jag för maken hur korsslutet det blev i tankarna.  Hm inte  ringer man till någon som glömt sin telefon och berättar för denna att han glömt sin telefon, hur tänker man då?   Ja, ja det är sådant som gör vardagen lite roligare när man kommer på sina tanke missar.

Idag är en ledig dag för mig säger jag till mig själv, ledig dag från ordinarie jobb är jag sedan tvungen att fast slå.  För idag är det sköta om företagets ekonomi, Ett sånt där revisor besök är på agendan idag. Jag som alltid är nervös inför dessa besök är även idag nervös.  Har jag med allt? Inte en aning, men ska snart samla ihop mig till att kolla av vad som ska med och inte ska med.  Teat ska drickas upp innan och jag ska njuta lite av den här nya underbara dag. Även om jag varit vaken en stund så är dagen fortfarande ny.

Ha en fin dag! Lev idag just nu,  igår är förbi och morgondagen ligger där framme.  Gör det bästa av nuet och låt resten vara till sedan när det är dags.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.