Ska vi vara rädda för vårt vatten i kranen?

ibland får jag frågor om jag skulle vilja skriva om något och få en slant för det.    Ibland tackar jag  ja, order med det får vara sånt som jag känner att jag på något sätt gillar eller kan stå för.

Just det här får jag framför allt inte bra betalt för, purchase men vill ändå skriva om det. Varför skriva om det?  Jo, för det är så viktigt.   Jag pratar vatten, och vattenkvalitet.  Rent vatten att dricka.  Ibland kommer det larmrapporter om vårt vatten och just det där med  bakterier och gifter är sådant jag är rädd för.  När det kommer artiklar i tidningen lusläser jag dom.  Men När jag nu läste om företaget jag ska skriva om kände jag ja men herre gud det hade jag ju kunnat skriva om utan att få betalt för.

Tydligen så ska  nitrat och nitrit vara något osynligt och mindre nyttigt som kan finnas i vårt dricksvatten.  Kolla vattnet ska man tydligen göra vart 3 år.  Funderingar i mig blir gäller det även när vi pratar kommunalt vatten?  Eller har kommunerna koll på dessa osynliga värden? För mig känns det som en självklarhet.  Samtidigt ringer det en klocka i huvudet, om att det helt nyligen pratades och skrevs om hur brandsläckning med skum kunde visa spår i vårt grundvatten.  Sånt gör mig orolig.  Tänker faktiskt kolla upp hur det står till med kontroll av vatten.  Är det sedan som jag tror det är så lär jag vara en av dom som kommer att köpa just den där vattenreningen som företaget Bra vatten säljer.  De säljer en  liten apparat som ger rent vatten i kranen.  Instalationen kostar bara 2000 kronor och där efter ska det vara rent vatten i kranen. Billig peng för att få rent vatten, känner jag.  Något som jag faktiskt trodde att jag redan hade..

www.bravatten.se är sidan som håller med tjänster som gör att du har rent vatten i kranen. 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: