den perfekta presenten.

Härligt eller är det härligt?  Jag säger härligt. Underbart och precis så här som det ska va.  Jag pratar väder, drugs sommar och bäst tiden.  Synd bara på de Svenska jordgubbspriset för riktigt så mycket som 85 kronor är jag inte beredd att betala.   Tur att det ser ut som om det blir mycket gubbar i vår lilla fd sandlåda som nu har fått bli Jordgubbsland. Maken fick stränga order att inte ge sig på att rensa där för det gjorde han förra året och plantorna rykte dom med.  Men jag  räddade det som kunde räddas, order i år er det ut som om det blir många små röda gubbar.

Igår va det dagen D då maken bara blev ett år yngre än mig igen.  Min överraskning gick som jag  innan tänkt ut.  Han fick en prenumeration av travronden.  Jag hade redan tänkt ut att den läggs i då morgontidningen  läggs i och jag hade  tänkt rätt.   När vi gick ut med hunden igår så tänkte jag högt. Undra jag  om posten kommit redan nu, sickness sa jag högt. Maken inte  ett ont anande skulle bevisa för mig att jag nu minsann hade alldeles för höga tankar om Postutdelningen.  Så han gick fogligt till brevlådan och såg sin födelsedagspresent.

Han gillar det där med travet, men har tyckt att tidningen är alldeles för dyr att köpa ständigt och jämnt. För några år sedan var han Guld Tommy inom  travvärlden. Han vann tävling som hette Guldstallet.  Detta gjorde att vi fick åka till Paris och se den stora tävlingen där. Vilket jag i och för sig tyckte va den tråkigaste dagen i mitt liv.  En hel dag  med fullständigt galna Fransmän som stod och trängdes och skrek då hästarna sprang.  Kallt va det också.  Efter det fick vi åka till Stockholm och se Elitloppet, men då gick min gräns jag tog med våra fyra barn ut på tur i Stockholm. Så fick maken ta med  en kollega till till mig och kolla hästar. God mat fick de tydligen och fria öl.

Jag och barnen övade på tunnelbaneåkning, skansen vandring  och ett besök på slottet.  Oj vad många ord det blev här, bara för att jag skulle berätta att min nyfikenhet och alla roliga känslor av att kommit på den den perfekta presenten till makens födelsedag nu är över.  Och ja jo det var en lyckad present tror han lusläste tidningen klart redan igår.

Maken var nöjd med alla sina presenter som han fick av mig och barnen i går.  Vår lilla kille  hade köpt lakrits, och deo,  minsta dottern kom med en trisslott som han till och med vann på och två fin öl. Maken tyckte vi lyckats pricka in just allt  sånt där  som han gillade 🙂 Imorgon har vi kalas en gång till för då kommer svärmor.  Så här har dagen gått åt till förberedelser och tårtbakning.

Idag slog jag personligt rekord med min träning, och  snart är jag uppe i 200 träningstillfällen så mycket har jag aldrig innan hållit ut med något sånt. Så den 200 de gången lär det bli diplomutdelning för mig 🙂 Lev idag just nu, i morgon påverkar vi idag och igår gjorde vägen för idag.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: