Malou har tagit studenten, Malou har tagit studenten Fy fan va hon är bra bara bäst!!!

igår va det en viktig dag, mind physician mest för dottern men inte långt ifrån hennes mest som den va viktig för mig.  Alla år av vanmaktskänslor när vi har försökt förklara för skolan, treat att alla lär sig inte lika. Alla tröstlösa stunder när vi återigen har insett att nej inte heller denna gång förstod dom.  Igår gav sig alla dessa tankar bort. Allt slit som varit har varit nödvändigt och igår gav det resultat.  Min lilla skrutta som igår tog ännu ett steg ut i vuxen livet gjorde en milstolpe och ett av slut. En början på något nytt inte känt ligger framför henne.  Jag tror att jag som mamma till min lilla dotter  faktiskt  kände mera  glädje än andra mammor.

Varför jo, för i vår familj har vi ADHD, jag har ADHD, och självklart blir det  då så att den tar en sväng om i min dotter.  Jag  orkade aldrig fullt ut med skolan, där betalade sig betygen i sträck på längden och tvären.   Sedan har jag  ju givetvis pluggat in det i efterhand men just det slipper dottern göra.

För hon gjorde det.  Hon orkade med, hon gav allt och lite till för att  ta steget ut med glans.  Hon fick till och med ett stipendium för sin förmåga att inte ge upp, ge allt.  Till och med här nu när jag sitter och skriver det känner jag hur tårarna liksom vill trilla fram och visa  sig. Inte i sorg utan stunden är mera vördnadsfull,helig och stor.  Hon gjorde det verkligen. Foto: Idag är jag nog den stoltaste mamman som finns mallon hon fick stipendium för att hon varit så duktig i skolan. Att hon är min dotter det är fantastisktFoto: GRATTIS till studenten!!!!
Du e grym!!! :D

Min underbara lilla duktiga fantastiska dotter hon gav järnet hon bangade inte för något utan tog  tag i och gjorde det. Ändå har det under många stunder under dessa tre år bott rädslor och funderingar i mig som : herre gud kommer hon orka, men snälla någon gör så hon håller ihop. Gör så hon inte ger upp.  Igår firade vi med pompa och ståt.  Redan halv sju var jag uppe och gjorde tårtor,  la den sista handen på det jag kunde förbereda. Skickade iväg äldsta sonen och hans flickvän för att köpa det sista som jag inte hade fått med från affären.    

Vill passa på  här i inlägget och tacka alla som kom till skolan för att hänga alla dessa blomsterkvastar och allt va det va för att visa  och dela dotterns glädje, vill även passa på att tacka för att ni även kom hem till oss och firade henne. Tror att det är minnen hon kommer ha hela livet.  Ni som var här kommer vara en del i dessa minnen hos henne. 

En trött och lite frusen Mallon var det  som öppnar presenterna. 

Det här sista kortet är nog det finaste jag läst som skolan har skrivit om min dotter.   Hon gjorde det verkligen, vet ni vad Jag  vet jag har världens bästa Malou, jo så är det hon är verkligen världens bästa  Mallon.  Det här är en seger Malou, bara så du vet…..

En ny tid är nu här, nya kliv rätt ut i livet, ta för dig min  älskade dotter världen är din.  Låt ingen trampa på dig stå på dig  för annars står andra på dig.  Gör allt du tänker och funderar på, ångra inget inte ens misstagen, det är dom du lär dig av även om de kostar.  Önskar dig all framgång lycka och kärlek.

Tack för att jag får vara din mamma.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Malou har tagit studenten, Malou har tagit studenten Fy fan va hon är bra bara bäst!!!”

  1. Profilbild för Mariana Lindberg
    Mariana Lindberg

    Jag tackar för att jag är mamma till dig och önskar Malousan ett helt fantastiskt liv

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d