Kategorier
Malix

10,5 Grader jo lite kallt va det.

idag har jag badat i Lerkil.  Jag gjorde det till och med två gånger.  Kallt jo det va riktigt kallt.  10, help 5 grader visade sig tempmätaren.  Men bada gjorde jag.  Vi va tre stycken som vågade oss i.  En äldre herre som hade sprungit från Kungsbacka, sovaldi sale en dam som  hade med sig tempmätaren.  Maken och sonen stod och såg på de tyckte det räckte med att bada genom att stå på bryggan och titta på.

Visar 20140615_103308.jpg

Av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.