Att köpa husvagn på en timma

Jo idag ska vi prata ekonomi tänker jag. Ekonomi med stora ord så stora att jag inte själv når upp till dom.  Allt har ju blivit så mycket lättare idag än det var innan. Ni vet då på stenåldern då när mina barn tror att jag är född.   Ekonomi, tadalafil idag är det enkelt att låna pengar.  Jag vet för jag är ganska så impulsiv av mig vilket ibland ställer till det en del.  Ställer till det en del gör det när man åker iväg på semester och köper en husvagn över en timma.

Nu är jag fasligt rädd för allt vad skulder hos inkassoföretag och kronofogden heter.  En gång i min ungdom hamnade jag där, buy cialis för att jag var ung, dumt och  naiv. Skulden va på tre tusen kronor.  Fast det va nog ränta det mesta.  Skulden handlade om att jag inte visste hur man gjorde när man var sen med en räkning.  Men efter kronofogdens brev var jag så pass modig att jag ringde upp dom och betalade min skuld.

Idag betalar jag räkningarna som en bra medborgare och lever mera efter hur min plånbok ser ut efter räkningsbetalning.   Men idag funderar jag faktiskt på om jag inte skulle ta och spara en slant genom att slå ihop vissa små lån och göra ett lite större.  Tror faktiskt det lönar sig beroende på vilken ränta jag skulle få.

Sidan Santander Consumer bank hittade jag av jag fick en förfrågan om jag skulle kunna tänka mig skriva ett inlägg mot betalning. Betalning är bra, kan till och med tjäna en slant när jag ändå går i lånsökar tankar, så blir det winnwinn situation, tänker jag.  Bank sidan ger en överskådlig blid, över  hur  mitt lån skulle kunna se ut under amorteringstiden.   Går jag sedan in på fliken bredvid privatlån hamnar jag genast på sparande. Den  var egentligen mera intressant.  Det är ju där jag ska lägga krutet i stället, snällt låta allt vara.  Spara en mindre slant varje månad, då får jag i alla fall lite bättre ränta än den jag har idag.

Lev idag just nu, Men med tanke på mina ibland lite oeftertänksamma beslut tänk lite på framtiden med


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: