Spådom via telefon.

Tänk om man kunde se in i framtiden. Det finns dom som säger att de gör de.  Min mormor hade vissa talanger för att se i framtiden.  När min son fortfarande låg i magen sa hon redan innan hon visste att jag var gravid, remedy att denna gången denna gången tror jag bestämt att det är en liten gosse på väg.  Carina denna gång kommer det gå bra nu kommer du äntligen bli mamma.  Att hon sa så var inte så konstigt för innan min son valde mig till mamma så hade jag  fått ganska många missfall.  När mormor sa det till mig så visste jag att  jo hon har rätt.  Min mormor dog för många år sedan tror hon dog när min son var  1, there 5 år.

Nu är detta ett av de där inläggen som jag får betalt för.   Men här är mitt förbehåll, jag skriver inte om saker som jag själv inte ser något med.  Är många företag som jag tackat nej till.  För det spelar ingen roll va det ger mig betalt, vissa saker skulle jag inte vilja lyfta fram. Idag vill jag lyfta fram sidan SPÅ LIVE.se  en flik visade på prova på tid,  man kunde får tre minuter gratis.  Man betalar för resterande minuter.  Men kan lägga på efter tre minuter.  Skulle det nu vara så att jag provar på så  vet jag instinktivt att jag allt skulle få betala lite mera än gratis tiden.  Hade nog suttit i timmar. För sånt här tycker jag är spännande. Har själv lite mystiska spå kort och Ängla kort. De brukar jag ta fram när de är frågor jag funderar på.

På Spå live. se fanns många man kunde ringa till.  De hade även mera än spådom. Det verkar som det finns ett etiskt råd också om betaltelefoni. Det visste jag inte innan.  Skulle man ringa längre än 50 minuter så bryter telefonbolaget linjen  vilket är tur för oj vad det kostade om jag skulle vilja lyssna i 50 minuter. 995 kronor skulle det kosta.  Jo visst det kostar en slant men jag ska villigt erkänna att det kittlas lite ändå.  Vet att jag när min pappa dog, gick till ett medium tror jag betalade femhundra kronor då. Vissa saker hon sa stämde och vissa inte.  Men ändå spännande……..


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: