Jag har hittat en intressant utbildning i höst.

search 51, physician 0);”>Här tänker jag skriva om ett betalt inlägg, look inte för att det är bra betalt utan för jag har intresset.  Det där med coaching, är aldrig fel och jag tänker att jag i min yrkes roll kan ha mycket nytta av det.  Så fick jag en förfrågan om jag ville skriva om  ett företag.  Vanligtvis tackar jag nej till uppdrag som inte ger mig det betalt som jag vill ha. Men här brann det inom mig. Här bor min passion och min lust.  Just sånt här som jag vill ha mera kunskaper i.

Nu har jag antagligen redan kunskapen men det är aldrig fel att få mer påfyllning, mer energi i ämnet. Ny kunskap är heller aldrig fel även om man redan har så blir det alltid något nytt jag skulle kunna lära mig.  Kanske skulle tala med min chef om att det här skulle vara något. Fast genast kom jag på att jag är ju min egna chef.  I alla fall på halvtid. Tänk jag tror till och med att jag ska gö tror till och med att jag ska ta och anmäla mig till en liten utbildning.  Ja varför inte det är klart jag ska. 

Tänker att det ska bli den här kursen jag ska ta mig an.  2 dagars kurs: ACT-baserad coaching med Acceptance & Commitment therapy/training. Två dagar och 4500 kronor +moms.

Nu blev det ännu mera spännande med hösten som  ska komma. Men  just hösten får vänta  ett tag tycker jag för jag vill ha en lång varm sommar först.

Gå in på sidan Akademi Coachstjärnan AB, kolla in massvis med spännande utbildningar.  Nu gäller det ju  bara att jag inte jobbar just den helgen men det får jag kolla upp när jag är på jobbet nästa gång.

Lev idag just nu. Igår är historia och imorgon är framtiden den påverkar vi idag genom våra val.

Ha en fin kväll.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: