Vår bys lilla spelbutik.

Igår va den första riktiga sommardagen på länge här i vår lilla kommun. När jag gick hem från jobbet, thumb blev humöret på topp nivå av bara solen.

Igår hade vi solparadis och grillafton. På dagen blev jag lite godissugen vilket ledde till ett besök hos Feffes spelbutik. Butiken som ser till godissinnet får sitt heter så.  I vår lilla by  heter butiken Feffes som står för att bota sötsug.

För några veckor sedan började han även sälja frozen Yoghurt. Jag är mjukglass fantasts sedan innan. Men jag tror den frysta yoghurten sedan igår, doctor  har blivit en klar första plats hos mig efter gårdagen.  För just den gick inte av för hackor.  Nu tog jag chokladsås på vilket för dumt. För det förstörde bara smaken. När jag väl fått bort chokladsmaken så var glassen guda god. Smakade friskt och somrigt. Dessutom blev man inte så där äckligt mätt när glassen var slut.  Jag har efter igår bytt favorit.  Mjukglass i all ära men Fryst Yoghurt mums den toppar alla sinnen. Som ger en frisk smak av sommaren.  Kommer självklart bli massvis med sånt i sommar.

Bilden lånade jag av Feffes på FB.
Bilden lånade jag av Feffes på FB.

 

I vintras så var det inbrott i hans butik. Just efter inbrottet kunde jag läsa om hur han kände för att ge upp. Men många i vår lilla by verkade gilla butiken för det startades en insamling för att åtgärda de skador som inbrott tjuven orsakat.  Det kan du läsa om här.  Tur att den blev gjord. För det gav mig en ny smakupplevelse igår. 🙂

Ha en fin dag, lev idag just nu. Igår är kunskap och morgondagen är ännu bara framtid. Idag samlas kunskap till morgondagen.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: