Semester, dörrknackare, och husvakter.


två pass är det kvar, no rx Sedan bor jag och min kropp i semestertider. Två pass om fem dagar för passdragningen börjar inte från i morgon.  Där efter bor lilla jag i Semestertiden. För bara några veckor sedan trodde jag inte att jag skulle orka enda hit.  Nu sitter jag här med fötterna på bordet och känner hur tiden är här. Snart kan jag smaka på karamellen. Snart är det tiden som ska vara ledigt ledig.

Jag och dottern har redan börjat smaka på semester tiderna i veckan. Vi har bott vid sjön, haft en försmak av det som komma skall. Nu är det inte så att dottern har semester nej hon ska jobba. Hon har fått semestervikariat hela sommaren.  Vilket hon är glad för. Jag däremot har äntligen igen semester snart.  Just nu så här i stunden är jag glad att vi inte sålt husvagnen. Just nu planerar vi och ska boka upp sovplatser till vår resa. Hundvakt är ordnat så hunden får bo hos en Lisa.  Lisa är dotterns kompis och hon gillar vår hund.  Så han ska få bo hos henne tills vi kommer hem igen.

Dottern ska få mata katt, vattna i växthuset och passa huset. Känns helt sjukt att man måste ha husvakt, så att obehöriga inte ska ta sig hit. Men så är det idag.

Igår berättade maken om en kompis vars föräldrar fick på hälsning av de så kallade vägpiraterna. Fast de fick inte påhälsning via bil och motor stopp. De ville sälja guld via dörrknackning. De stackars äldre paret som fick påknackningen av de så kallade guldförsäljarna, hade blivit riktigt skrämda.  För situationen hade blivit hotfull, och guldsäljarna hade tryckt sig in i deras bostad.

Jag tycker det är konstigt hur det börjar bli i vårt fd trygga land.  De äldre paret bor någonstans högre upp ovanför Stockholm tror jag det va.  Tror att det hände nu i veckan.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: