Semester inlägg, och Deo-tillverkning :O

asså den här dagen kunde inte bli bättre än så här. Det kände jag redan i morse, cialis när jag vaknade.  Då när jag slog upp mina blå ramlade känslorna in i massor, generic av tankarna om att det nu är flera veckors ledighet. Ledighet, order semester och redan på lördag åker vi iväg till Sala. Ledighet, det började bra, men en halvtimmas över tid innan jag gick hem.  När jag sedan kom hem, slängde jag i mina jobbsängkläder i tvättmaskinen, därefter tvättade jag mina jobbkläder.  Nu har jag jobbat klart, tänker inte ägna en tanke åt  jobbsakerna nu under ledigheten. Inte en enda tanke har redan packat ner sängkläderna i en  papperspåse igen och där ska de få vara tills jag börjar jobba igen.

Ledigt jo vad jag längtat efter den här ledigheten. Redan i början av juni började jag känna av att jag behövde ledigheten.  Nu är den här. Nu är den äntligen här,  Efter tvättandet idag gick jag ner till källaren och tränade så mycket att jag blev helt slut.  En timma och en kvart, tränade jag cykel och styrketräning. Nu är kroppen härligt mör, endorfinerna simmar runt i kroppen. Den rastlöshet som bodde i kroppen innan, är spårlöst borta för stunden.  Rastlösheten har bott i kroppen sedan i fredags, för jag har slarvat med just träningen.  Konstigt för i fredags kände jag den där krypande äckliga känslan i kroppen som gör att man måste röra på sig inte sitta stillkänslan. Den har förföljt mig hela helgen.  Men nu så här efter träningen är den helt borta.  Ja det kunde liksom inte bli en bättre dag än den blev idag.

Idag ska jag för första gången göra min egna Deo.  Ska bli spännande, Min  vän Majsan som är lika inflummad som jag är när vi pratar  krämer och Nature made har lärt mig att man kan göra sin egna Deo. Vilket jag känner e bra då vet man ju vad det är för saker i Deon och jag behöver inte vara rädd för massa Aluminium.  Man behöver inte  tillföra kroppen mera kemikalier än de vi inte kan undvika tycker jag.   Förut har jag köpt deo på apoteket som var utan aluminium men den  var så kletig och så full med parfym att jag fick ont i huvudet av den dessutom  var den kletig i flera timmar.

Så nu är maken på en Life butik köper Kokos olja, samt lavendel vilket är en doft jag älskar. Ska prova göra en med lavendel och en utan. Har lite citron och syrendoft här hemma så det kommer säkerligen bli flera stycken innan jag är klar.

Det är ju lite det som är mitt problem. Jag vet ju liksom inte när jag ska sluta när jag gjort för mycket. Fast får jag för mycket kan jag ju ge bort det till dottern, eller till någon som är lika rädd för kemikalier som jag själv är 🙂

Lev idag just nu,  mmm det gör jag  jag njuter av många dagar som är helt utan både jobb och saker som måste göras.  Det enda som måste göras i dagarna nu är att packa inför  husvagnssemestern  som vi antagligen kommer göra till norr.  Har ju ändrat mig många gånger nu så vi får se antingen blir det norr eller så blir det där solen bor. 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: