Nya tag behövs

Idag var himlen grå.  Lite svårt att vakna men det lär bli en dag idag med tänker jag.  Jag har länge känt att jag behöver nytt. Tänka nytt har trott att jag gjort det men inser igen att jag bara byter orden inom mig till liknade ord som har samma innebörd. Förstår ni hur jag menar?

Tror det är ett genomgående tema inom mig.  Att jag liksom tror att nu har jag tänkt igenom det hela. Nu är det beslut tagna av mig, cialis och nu har jag verkligen tagit ut tankesvängen tänkt flera olika tankar.  Så är det inte för när jag tänker igenom saker så byter jag bara ut tanken till en liknade tanke som egentligen har samma innebörd.  Jag byter bara ut orden för att lura mig själv.  Men jag behöver göra nytt. Vill göra nytt, tadalafil vill ha nya utmaningar att ta tag i.  Inte gå i de vanliga spåren.

Vet bara inte hur jag ska komma framåt i helt nya spår. Kanske är det enkelt. Egentligen är det enkelt det är bara till att ta ut steget i en helt annan riktning och kliva på.  Välja att följa spåret så det inte blir cirklar.  Idag får bli en dag med steg tankar.  Idag får det bli en dag där jag tänker mera på att ta steget rätt ut ändra kurs våga  ta steget rätt ut i framtiden.

Japp det får bli så idag…..

Lev idag just nu,  igår är historia i morgon är inte här. Men idag kan jag påverka morgondagen 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: