Vem satte en nål i ballongen?

gårdagens stora dag är över, ailment och just nu känns det tomt och som man stuckit hål på en ballong.  Reinfeldt lämnar,  även Anders Borg.  Sorry V, men  just dessa killar  även om jag inte gillade politiken så gillade jag deras sätt att vara politiker på.  De va duktiga killar som jag tänker vi hade  behövt  ha kvar inom de politiska partierna.

Att SD fick så många röster  gör ont i hjärtat.  Nu har Sverige inte blivit kallt över natten, det har det inte.  Det var redan för fyra år sedan, som det  flyttade in kalla vindar, för att stannat till och röra upp röra runt.

Nu måste vi sluta upp med att vifta bort och låtsas att de inte finns tyvärr.  Fast egentligen är det kanske inte tyvärr, För nu måste vi  ta tag i kampen!!! OOO jag känner hur  hjärtat bankar av ordet kamp.  Nu måste vi  verkligen ta till och kavla upp ärmarna på riktigt börja prata och visa på motsatserna.   Politikerna har ett jätte jobb att göra och jag hoppas det förstår det att de inte bara blundar framåt.

Samtidigt som jag har minnen om Ny demokrati och deras om-rörelse då det begav sig, så gör detta ondare och är ett större hot för  alla människors lika värde.

Snälla Politiker hjälp oss hjälp oss vanliga att  visa på motsatsen till det som SD står för. Hjälpa oss att  inte  låta dessa  rädda människor  bli flera.   Det gör ni genom att göra ett bra jobb på alla kanter. Men mest genom att inte vända människor emot varandra. Ta emot den utsträckta handen nu,  ni etablerade politiker och gör om gör rätt.  Försök lista ut hur ni nu ska återfå era förlorade väljare som valde SD i stället för ert parti.

Jag tänker att vänstern har ett jätte jobb att gör i detta arbete, men då utan de där smågangsterna som  orsakat de mera icke önskvärda handlingarna av våld.

Ja så här dagen efter den stora dagen känns det som om någon satte en nål i ballongen. Vem gjorde det?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: