Nature Made va på besök…

Ja men  oj oj oj vad trevligt man kan ha det ibland. Ibland var igår.  Då var kvinnan som driver webshopen Nature made här.  Hon presenterade sina produkter för de som var intresserade.  Jag fick en hel påse full med underverks-produkter för att jag höll uppe dörren för de som ville komma. Mitt företag IFR Malix, medical bjöd på kyklingsallad och lite kaffe. Så ingen skulle gå hungrig härifrån. 🙂  Har du fortfarande inte  provet eller är ny på min sida så klicka på länken här och botanisera runt bland alla hennes produkter som hon hämtar hem från Indien.  Dofter av Indien jo nästan bara förnamnet….DSC_0147[1]DSC_0149[1]DSC_0140[1]Lev idag just nu igår finns inte längre än till minnen och morgondagen är inte här idag påverkar vi det som sker i morgon.

Publicerat den
Kategoriserat som Malix

av Carina Ikonen Nilsson

2009 skrev jag boken Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Idag är jag ute och pratar om Npf hur det kan funka och vad som inte funkar. En och annan bok säljer jag också.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.