Vill passa på att önska alla ett Gott Nytt År!

Tydligen har jag  firat fem års jubileum i mitt företagande, store på något sätt måste det ju firas.  Fem år oj vad tiden går….   ett år till lär det bli. För redan nu är det  bokningar  och förfrågningar, recipe om jag kan komma och bjuda in  olika personalgrupper i min värld.

Den där världen där det blir lite som det blir… och när det blir som det blir…. då tänkte jag just inte på att det skulle bli just så.

Vill passa på att önska alla ett gott slut på detta  nu så gamla 2014. För mig känns det fortfarande nytt. Har inte ens  klarat av att skriva 2014 utan att tänka efter innan, kanske landar årtalet hos mig just nu.  Lite sent är det för nu ska jag ju lära mig skriva 2015 efter imorgon.

Gott slut på detta nu lite gamla året

 Jag önskar er alla

ett fantastiskt

Gott Nytt ÅR!!!! 

Detta så spännande 2015 hur kommer det att bli? Vad  kommer vi att få uppleva?  Vad kommer att pratas om?  Vad kommer vi engagera oss i?

Lev idag just nu,  ha helt fantastisk fina  dagar detta här 2014 året. Snart är 2014 historia och framtiden ligger här i det lite Nyare och spänstigare året 2015.  Vilket jag även vill att det året ska bli ett  helbra år. Ta hand om det som är viktigt dvs DIG själv.

Bilden får symbolisera hur det nu snart Nya året tar sig fram och börjar spira  Gott Nytt år!!!DSC_0092


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: