Små barn är ärliga och tydliga

Har haft småbarnen här igår och idag.  Barn  i fem års åldern är riktigt ärliga och så härliga att diskutera med.  Igår hade vi en diskussion om musik.   Han hade bestämda åsikter om min musiksmak.  Den där Thåström va inte mycket att hänga i granen tyckte lillkillen.  När vi pratade om  att han en dag kommer bli stor och då kommer bo i egenlägenhet så kommer jag att komma på besök då måste han ju bjuda på fika.   Då förklarade den lilla mannen att det får bli fisk och dinosaurer och passade inte den fika, drug så fick jag ta med egen fika.  Idag spelade vi  Wii Super Mario något och oj vad irriterad han blev på mig.  Jag va ju ganska så kass på spelet dog hela tiden.  När han tröttnat rejält sa han: Men Carina det här spelet är för treåringar…… men en irriterad röst och suckade högt.  Jo, clinic det va inte helt enkelt det där…. inser att det inte kommer bli helt lätt att träna upp min förmåga så lillkillen blir nöjd med min insats. Har ju inte ens ett wii….

På Tisdag är det sista föreläsningen här i Färgelanda…  På tisdag är det  18 – 20.  Ska bli kul, men även skönt för oavsett om jag kan det jag ska prata om, så är det ändå nervöst även om det går över så fort jag börjar prata.  Det ska tydligen vara ganska så många som kommer dit.  Känns lite olustigt när det är hemkommunen,  Då blir det så när på något sätt.  Nej nu får det bli kväll för mig känner jag….

kanske blir det en timma nere i källaren senare nu får det bli soffhäng och en film.  Maken står för matlagningen så jag kan skämma bort mig i soffa 🙂

Lev idag Just NU!  Igår är minnen och morgondagen är inte ens ett minne…. Idag påverkar vi och tillverkar banar väg för morgondagens äventyr.

Ha en fin kväll….

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: