Selfie kunskaper


Igår umgicks jag och dottern på vårt vis, sales även om det inte va här hemma. För igår  härbärgerade vi dotterns egna soffa.  Dottern lärde mig det där med selfie, and Jo, jag vet  jag borde redan kunnat det. Men inte trodde jag det var en sådan konstform, det va ju inte att bara ta kort på sig själv inte. Utan lite högre upp och kameran, lite lutande och,  och, och…. Asså svårt, krävs många finesser, för att verkligen få  dit fingret på kameraknappen, när väl vinkeln är rätt.

10906435_10205346461766825_3356165027563102414_n
Dottern är riktigt duktig på det där med att fotografera, särskilt sedan hon fick en lite bättre kamera än mobilen. 🙂

 

Verkar vara en hel vetenskap att får det så rätt som det tydligen skulle vara.   Hade någon sätt oss igår när vi tränade på kort grejen, hade dom nog inte trott det va sant.  Dottern min,  har verkligen tålamod, vart har hon fått det ifrån?  OJ, oj, oj vilket tålamod hon hade med sin gamla mor.  Jag brukar  ha rätt mycket koll men, det där med Selfie!  Aj, aj nops, den  motoriken  som hon utvecklat, den har jag inte. Kameran skulle böjas 70 Grader och så skulle man titta upp  och så skulle man och så skulle man.

IMG_20150414_193616
Nå ja lite fick jag till det i alla fall fast Selfie utan fiskmunnen och allt sånt, det får stå för ungdomen känner jag

Nej, jag inser att jag har vettigare saker att  få kläm på än selfie grejjen, den får de som liksom kan  hålla på med.  Dessutom gillar jag inte vara med på bild, så det får va.  Kul va det i alla fall.

Asså vi har ju  tagit över allt de där andra, av våra ungdomar,  Piercingar, kläder och allt va de är….  Fast inte ens där är jag med i svängen,  nä inser att jag nog till trotts, är i fas med min egna ålder på ett härligt sätt. För jag har inte piercingar, klär mig inte som en tonåring, silar snacket lite mera och har mobilen till det man ska ha den till, dvs ringa.  Eller nu vart jag nog lite snävt. För utan mobilen vill jag inte vara, där har jag kalendern, Spotify, mina mappar och min träningsmotivation, och mina appar för att vara mera här och nu, och, och, och. Men Selie nej, den konstformen vart för svår för mig 🙂

Innan jag åkte hem från dottern, hjälpte jag henne med att göra lasagne.  Hon  har inte det där med rätt mat-tider-klämmen. Frågan är vart det kommer ifrån för här har vi inte ofta middag kl 21.30 på kvällen, här äter vi  på dagen.  Men hon kommer närmare att få kläm på det, för  hon visade mig att hon börjat med matlista för veckan….

m 001 - kopia (2)
Alltid glad men va det som hon va arg då rullades mattorna ihop och då vart hon inte nådig den där lilla skruttan.

 

 

 

 

 

 

 

Jo, det där  det är min underbara dotter det, som jag är så mäkta stolt över att jag nästan pöser över 🙂

Passar även idag på att tipsa om Matthew Sword och hans fantastiska ljudfiler. Idag passar ju det med kontrollera ilska så slipper vi rulla ihop mattor av frustration 🙂

1035403 (1)

 

 

 

MINDSYNC® Kontrollera ilska, aggression hypnos mp3 download – svenska – swedish | Audio Books | Self-help

Ja men chilin och chilout,

Lev idag och just nu igår är ett selfies minne och dagen idag  är viktigt utifrån de val vi tar idag  påverkar vi vår morgondag dvs framtiden. För mig är just det magiskt… Ha en helfin dag.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.