Ta stunden som den kommer och vara i nu just nu….

Idag är det den där dagen som jag inte längtat till men väntat på.  Inte väntat på för att jag vill att den ska komma. Men vetat om att den har legat där framme i framtiden. Att den ska göras och att jag ska göra en del av den.  Nervös? Inte så nervös som jag varit innan när jag bara tänkt på dagen idag.  Nej mera en surrande nervös underton som bara ligger där och gnor.

Vad kan jag göra åt det?  Egentligen bara att delta, buy cialis ta varje stund i taget och försöka i alla fall försöka vara lite eftertänksam och svara utifrån mig själv.  Jag har redan nu bestämt mig för att ta det som det kommer, om jag stressar upp mig redan nu när nu inte är nu i den stunden, så vad hjälper det?  Nej, just nu ska jag sitta här och leka med tangenterna och dricka till och med dricka och njuta av mitt kaffe.  Stunden idag som jag  tänkt på så många gånger under veckorna nu, är inte här ännu och nu är inte då.  Då när stunden nu sedan kommer får jag ta tag i då när den stunden är nu.

Jag brukar göra så när det är saker som är obekväma eller nyhets saker att göra.  Då gör jag om dagen i nu stunder och ligger in tiden i små block. Redan nu ser jag att efter 12 kommer jag känna känslan av att yes jag gjorde det. Yes jag tog mig igenom den nu stunden, gjorde det där som jag aldrig innan gjort.

wpid-textgram.png

Men nu är kaffet slut, ska ta en varm dusch och göra mig i ordning, för att må så bra jag bara kan i den där nu stunden som kommer sedan. Det gäller att göra så många bra saker så här innan, så kan det ju liksom inte gå fel.

 

Ha en bra dag och ta hand om din dag.

Lev nu, just nu så ligger problemen där borta i om en stund,  jag kan inte göra något åt dom just nu.

Nu kan jag bara ta hand om mig och förbereda mig för stunden nu som kommer sedan.  Sedan ligger i framtiden och framtiden påverkar jag just nu.

Jo orden funkade idag med framtiden  just det ordet kittlar i magen på mig.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: