LSS i Färgelanda gör sig redo inför framtiden här har vi framtidstro….

Godmorgon, ambulance  jo då  en godmorgon är det fast vädret är grått och regnet hänger lite i luften.  Det är en perfekt dag att städa i för mig. Igår hade jag migrän och lekte taxi chaufför, viagra sale huvudvärken försökte jag bota med både  huvudvärkstabletter, godis, kaffe och sömn men den bodde där i kroppen hela dagen. Ont gjorde den och dagen blev däven och dov.   Idag är  energin tillbaka och jag ser hur huset har liksom samlat på sig både damm och vissna löv från våra chilisar. Nu ska dammsugaren fram, tror jag och den kommer dansa länge idag.  Men först några ord och kaffe så att jag vaknar till lite grann på riktigt.

På jobbet har det hänt en del eller håller på att hända en del spännande saker. Nu ska flytt nummer tre till och lokalerna ska bli nya.  I mig blir det många tankar och idéer. Hjärnan går på högvarv, ser hur de nya lokalerna liksom kommer att bli de bästa av bästa. Vi kommer att gå en spännande höst till mötes i jobbtiden. Känns kul att få vara en del i  den arbetsgrupp, jag tillhör för oj nu bär det av och blir det de ska vara. Eftersom det är flytt till andra lokaler och jag fick nys om att Chili butiken står inför en Konkurs tänkte jag att oj oj oj nya saker, nya små söta detaljer att få in i miljön på jobbet. Men när jag igår vart på chili så vart det då inte några reor kommer säkerligen att bli till de letar ju nya uppköpare.

Det känns annorlunda den här tiden i jobbtankarna, förr har det varit skönt snart semester. Idag just nu känner jag skönt  att det är några veckor kvar innan det är semester, kanske  får vi lägenheten innan jag går på semester.  Kanske får  jag vara en del i att pimpa upp den och göra den till vår lokal.  Fast jag har ju en del saker som jag måste ta få klart, innan semester. Så även i en del saker  är det bra att det är några veckor kvar innan det är dags för ledigheter.  Det känns så i kroppen att vi vandrar på en ny väg när jag tänker jobb, nu är det nya saker och nya spännande roliga möjligheter att få vara en del i.

Sitter här och känner mig stolt över att vara en av dom som jobbar i Färgelanda kommuns LSS enhet. Konstigt för kändes det mera som jag viskade fram att jag jobbade inom LSS i Färgelanda. Nu känns det mera som jag sträcker lite på mig, stolt säger jo jag jobbar inom Lss i Färgelanda. För det är så framtidsinriktat, känner att det förbereds inför framtiden. Människor inom LSS kommer att ha bra boende och liv, här är det som om det verkligen diskuteras att det är och kommer att bli goda levnadsvillkor som kommer vara ledordet i våra verksamheter.  För det är skillnader på goda och skäliga levnadsvillkor så är det och så ska det vara.  Det snålas inte vare sig  på ekonomi, tankarna och orden,  vi pratar om är att individen ska (inte bör) utan ska  ha möjlighet att leva som alla andra, en del i det samhälle som vi har och går in i.  Så spännande och roligt…

Nej nu får det vara slutskrivit för idag.  Ha en fin fin dag och ta hand om dig och din dag.

Lev idag just nu, igår är historisk och morgondagen är inte här det är i nuet just nu som vi är levande och upplever känner ….

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d