Små små tecken om funderingar kring min bok…

Idag hade jag tänkt mig att skriva om Konserten jag va på igår, discount  Mäbe spelade i Lysekil.

10012594_10153002573938341_4402312160805479741_n 11737921_10153002574088341_1527174265519811437_n

Men nu så här när jag vaknade och kollade in mailen så blev det andra tankar i huvudet. Min bok snurrar i tankarna. Har under det senaste halvåret funderat och funderat lagt just den här dagen i framtiden.

2012-10-31 09.02.46

Den här dagen är när jag ska ta nya beslut, for sale om vad som ska vara, viagra sale eller om min bok nu ska vara just bara en bok som  varit skriven, eller om den ska få leva vidare där ute i detta avlånga land. Ska jag trycka upp fler böcker? Eller ska jag låta tiden vara och låta den sakta bara försvinna ut i intet?

Inte så många böcker kvar inte alls många bara tre stycken kvar. Några få har jag kvar här på hyllan kanske två eller tre.

Trycka upp nya?

Det blir en kostnad, där jag betalar och tar risken, bokförlaget noll risk men del av vinsten.

Ska jag trycka upp nya böcker av min  Bok Jag föredrar att kalla mig impulsiv, så som den är eller ska jag lägga till de material jag redan samlat på mig?  Eller ska jag  ge ut en helt ny bok och låta den  första bara dö?

Nej det här är verkligen inte bara små, små funderingar och tankar för mig just nu.  Svåra beslut känner jag, men har inte var sak sin tid?  Men samtidigt är jag den som ska bestämma och hålla i det beslutet?  Ska boken bara dö och inte finnas mera?  Eller ska jag trycka upp flera och låta den få nytt liv igen.  Nu är goda råd dyra känner jag….

cropped-cropped-Jag-föredrar-att-kalla-mig-impulsiv-001.jpg

Nej om jag skulle ta och gö nått vettigt istället för att bara fundera.

Just nu kom jag på något viktigt med tiden just nu.  Då när jag skrev min första bok så målade vi om  vårt hus.  Idag just nu så är tiden det samma just nu  är vi i startgroparna eller redan har börjat att just måla om vårt hus. Idag med klokheten om att det är dumt att slipa där man just målat så ska den tabben inte göras igen.  Hm vad betyder detta? Betyder det att bok två nu är där den ska vara? Eller betyder det nu att boken jag skrev ska vara ett minne som bara finns hos de som köpt den? Att boken nu lev sitt liv och bara ska  vara något som fanns?  Oj nu blev det spännande känner jag riktigt fullt med vågor i magen, vilken energi som hittade in i min kropp…. oj oj oj …. Nej nu ska jag baka de där thekakorna som är glutenfria så jag och maken får lite frukost sedan ska jag se till att ta ett steg i mina akut funderingar igen.

Lev idag just nu, igår är historia och känslor av konsert upplevelser för mig imorgon är just bara imorgon och framtiden. vem vet kanske har jag då redan samlat ihop det där först kapitälerna som redan finns till den där bok två boken 🙂

Ta hand om dig och lev just nu  glöm inte av att vara just du.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d