Här knackar jag på så här den andra dagen på år 2016…


Här sitter jag med fötterna på bordet och har ett sovande hus, ambulance förutom maken som sitter mitt emot mig. Vi har redan ätit frukost och intar vilostund innan vi ska iväg.  Så här på den andra dagen på året ska det inhandlas skor som jag ska ha på jobbet tänker jag.  Vad ska man ha för skor? Inte en aning. Men skor ska det bli.  Jag har varit oflitig att skriva ändå har det hänt så mycket här kanske är det därför det är så tyst på tangentbordet.  Jag har ju inte ens önskat gott nytt år. Får man göra de nu två dagar försent eller räcker det med att skriva god fortsättning på det nya året?

Nej jag  önskar er båda två samtidigt bara för jag kan och för att inte utesluta det ena eller det andra.

Gott nytt År och en god fortsättning på det nya året må år 2016 bringa er allt ni förtjänar och önskar er. Endast det bästa är gott nog!

Just nu är min kära vän Jenny Ström med pojkvän Magnus här, there men inte bara Jenny med hjärtevän. Utan här har även Henrik Ragnevi härbärgerat i några dagar. Vi firade nyåret tillsammans och har umgåtts lite på egenvis.  Nu har vi ju i alla fall tre av oss vuxna lite olika bokstavskombinationer och är lite speciella med vårt umgåsvis, man umgås lite mera i portioner med små pauser för att vila.

1528495_10153292988678341_3179925668904992490_n

Nu är det kanske bara jag som är sådan men är innerligt tacksam över att få göra och vara som jag är. Även att slippa göra mig till, eller vända ut och in på mig själv för att inte verka konstig.  Mycket snack om ADHD, Asperger och lite annat smått och gott har vi haft här. Så Dosen av kunskaps-påfyllelse och dampryck är påfylld i mig.  Även dosen av umgåsheter.  För så är det ju, visst kan jag vara social och på men inte för länge och inte för ofta.

Jag måste vara ärlig med mig själv och har tillåtit mig själv just att inse att jag är på umgåsvis i små doser och behöver sedan krypa in i mig själv, för att sortera ut låta landa och andas utan intryck.  Det är här det fina är att jag tror nästa vet att mina vänner är likadana det är det som blir skimrande och vackert för då bor jag i acceptans och får vara just så där som jag är.   Det kommer att bli lite tomt i huset om några timmar när dom åker hem.

Det är då jag och maken ska packa in barnen i bilen och  åka till stan och köpa skor som jag ska ha på mitt nu så nya jobb. På måndag börjar jag och kör på redan från första dagen börja kl 9.00 och kör på till 9.30 dagen efter.  Inte utan att det kittlar lite i magen,  jag från och till hamnar i vågor av vad har jag gjort men sedan landa i oj så roligt så spännande, nu ska jag få bo i nyheter och lära nytt.  Nej nu ska jag prova på att sluta mina nedtryckningar av tangenter.  Ta hand om min dag, för tangentnedtryckningarna har väckt huset och nu ska det väckas de sista vilket är ungdomarna som bara sover och sover.

Lev idag just nu så här den andra dagen av det nya året som är 2016. Kommer att bli svårt att skriva just 2016 har ju just lärt mig att skriva 2015. 🙂  Lev just nu,  här och nu, igår finns inte längre kvar mera än i minnen. Den där morgondagen kommer först i morgon.

God fortsättning på det nya nu så friska året 2016.

Just nu är det både friskt i siffror och vindar för här blåser kallt. Ta hand om dig för om du inte vet det så är just du viktig i den här världen.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: