Jodå jag handlar ganska mycket på nätet

Kanske för att jag bor i en liten by där vi inte har så mycket att välja på.  Fast jag tror nog att hade jag bott i stan hade jag nog handlat ändå för bekvämt är det.

Fötterna på skrivbordet och här njuts det av att den strykhög med tvätt jag hade är nu ett minne blott.  Igår skämde jag bort mig riktigt mycket.  Jag var på ansiktsbehandling. Min syster brukar göra sånt ofta men för mig vart det första gången.  Hade ett par present kort så även om jag köpte lite krämer och annat så kostade det inte så mycket.  Där av detta inlägget. Smink är något som jag gillar att ha här hemma, sick men det är just där det går av stapeln för att misslyckas. För ofta glömmer jag av att, treat för att ha det här hemma så behövs det inhandlas! Innan det tar slut.  Nåja  ofta finns det lite här och där, men de gånger jag handlar så blir det så fasligt dyrt för mycket är slut när jag handlar det. Därför just därför  så tänker jag prova på det här på denna sidan som jag länkar till nu. Tydligen är det ett stort företag som finns i flera länder. Min skapare vad mycket de hade att välja på. Kända märken vart det också så här ska handlas.

Frågan är bara om de har mineralpuder för det är min grej.  Nåja mycket fanns att välja på men just nu är det mascara som ska köpas.  Tänka sig om några dagar är det ett paket från Nordic feel i min brevlåda.  Se där ja mineralpuder fanns så dagen är en bra dag eller i alla fall blir det roligt att kolla in brevlådan på måndag 😉

Lev idag just nu, igår är försvunnen och morgondagen är inte här. Just nu gäller!

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: