Hockey fotboll och träning

Idag är det makens dag först hockey och sedan den dära fotbollen. Hockeyn kan jag stå ut med till och med roligt när Frölunda vinner men fotboll hmm där går min gräns för vad jag står ut med.  Tyvärr la jag mig i soffan när hockeyn va så jag somnade.  De förlorade fick jag veta av maken som till och med laddat upp med tröjan på.  När det började gapas  vaknade jag och kände igen trummorna som dunkade då fick jag nog.  Det vart då jag gick ner i källaren och ställde mig på crosstrainern i stället.  Så nu sitter jag här och svettas efter mitt pass.

Jobbar tidiga morgonar nu i veckan börjar nio och slutar 20 i morgon  inser att träning i morgon lär det inte bli.  Tisdag är det nio till 23  vilket inte blir träning.  Funderar på om jag kanske ska gå upp en timma tidigare på morgonen för att faktiskt hinna med träning fast jag jobbar så sent  då blir den i alla fall av. Men vi får se om jag orkar eller om jag ska göra som vanligt och ta en kvart till att njuta av kaffet bara.  Nåja vi får se, prescription hur jag gör. Kan ju göra det en av dagarna så blir det inte så långt uppehåll.  Nu ska jag snart in i duschen för att sedan njuta av min vitamindrick.

Har hittat något nytt som heter Fitline vilket är vitamintillskott som smakar och gör gott även om man inte tränar.

Dricker en morgondrink Basic som jag löser upp i vattenBasics

 • Hög biotillgänglighet av gurkmeja
 • Rik på vitamin C och selen, seek bidrar till immunsystemets normala funktion
 • Rik på vitamin E och C – bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress
 • Innehåller levande L. reuteri kulturer   … och dina tarmar mår bra
 • Smak av apelsin.

Därefter tar jag min Activize Oxyplus burk

med Vitamin B Energiomsättning
FitLine Activize Oxyplus levererar ingredienser som bidrar till normal energiomsättning i kroppen. Idealisk på morgonen.

 • NTC stödjer ett optimalt näringsupptag
 • Rik på vitamin B6 och vitamin C – bidrar till normal energiomsättning
 • Med vitamin B2 (riboflavin) och niacin – bidrar till att minska trötthet och utmattning
 • Smak av svartvinbär

På kvällen dricker jag en Restorate.Restorate burk

 • NTC stödjer ett optimalt näringsupptag
 • Rik på zink – bidrar till normal syra-basbalans, ampoule normal kolhydratomsättning samt normal omsättning av fettsyror
 • Zink bidrar till normal fertilitet och reproduktion
 • Smak av citrus

Känner att jag och kroppen mår bra av det. Har inte skrivit om det innan för jag ville prova på det innan jag skrev något om det.   Förändringen som skett är att jag orkar mera när jag tränar är piggare och känner mig friskare, har till och med slutat med nässpray som jag  vart beroende av i ett antal år.  Sover gott om natten till och med nu när det är fullmåne så vitaminerna gör underverk.  Skulle du vilja prova Så här av dig till mig så kan jag hjälpa till att ordna så du får sånt hemskickat.

Nepp nu blir det in i duschen har liksom svettats klart efter passat.

Lev idag just nu,  igår finns inte längre här och morgondagen är först i morgon det är just nu som vi kan påverka och just nu vi förbereder för morgondagen.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: