Tydligen har jag inte lagt in E bokslänk men nu har jag 🙂

Det har blivit en ny morgon och jag är vaken. Jo det är jag. Gick in här på sidan och hittade en kommentar om att någon letade efter min bok.  Efter så många år så letar man efter boken som jag skrev.  Tänk att det fortfarande finns människor som letar och vill köpa min bok.  Det känns roligt och spännande.  Boken som jag skrev och tryckte upp är ju bara idag en e bok.  När den tog slut sista gången så kände jag att nej nu får det vara bra nu får den bara finns som en bok man kan läsa genom platta och dator.

Är det inte så vi läser böcker idag? Så gör i alla fall jag. Fast jag läser kanske inte så ofta utan lyssnar mera.  Det är så jag läser böcker, malady genom att lyssna. Finns inget bättre än att åka till jobbet och ha ljudboken spelandes i bilen. Resan till jobbet blir intressant och ibland är det till och med svårt att stänga av bilen när jag är framme. Har plöjt igenom massvis med böcker på sånt sätt.  Detta året har det blivit en del böcker om Afghanistan och dess kultur. Men även andra böcker.

Nå ja det vart ljud bok och min bok. Tror till och med den finns inläst men då av punkt och blindskrifts biblioteket. Vet inte vad det heter de bytte ju namn för några år sedan. I alla fall har jag en sådan, order den skickades till mig då de läst in boken.

Inser att jag är lite dålig på att göra reklam om mig själv och inser att jag kanske inte helt fullt ut visat på vad eller var man idag kan får tillgång till min bok. Så här får bli en länk  om det nu är så att någon vill läsa min bok som heter: Jag föredrar att kalla mig impulsiv.

 

http://www.lasboken.nu/butik/e-bocker/facklitteratur/jag-foredrar-att-kalla-mig-impulsiv/

Så där ja, nu vart det gjort Nu är det ny fin dag ta hand om dig och din dag.

Lev idag just nu, igår finns inte längre här och morgondagen den är där borta i morgon. Just nu finns nu, och just nu kan bli många nu.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: