Rabatter som kan ge en krona eller två till och med upp till en 70 %

Nu är inte jag någon som letar rabattkoder men jag vet vinsterna, hospital för jag har en syster som har full koll på sånt. Jag önskar att jag var mera som henne. För hon betalar lite och får lite extra alltid. Vi till exempel köpte nyligen fönster från ett företag, Dyrt blev det och kontraktet skrev vi förra veckan tror jag. Igår kom det ett brev från samma företag där de nu erbjöd en rabatt på 30% samt en ytterdörr.  Gissa om jag vart grinig när jag såg erbjudandet. Jo, jag tycker det hade varit mera schyst av säljaren att säga att jag vet att det kommer att komma en rabatt om en vecka och vi kan skriva kontraktet då. Då hade jag gillat läget som blev igår. Jag hade gillat läget att vi nu snart får nya fönster och betalar en rejäl peng för kalas.  Nu är jag faktiskt grinig. Känner mig till och med lite lurad. Ta bort lite, känner mig lurad.

Jag tänker tipsa om en ny sajt som just har rabattkoder, sajten är ny finns inte så många affärer knutna till den ännu. Men har man koll där innan man ger sig ut i djungeln av erbjudande så kan man som min syster tjäna sig en krona eller två på att i alla fall kolla runt.  Ska du till exempel handla på Stadium så titta in på sidan innan du gör ditt köp. 40 till 70 % rabatt är inte så illa.  Det kostar inget att bara kolla in och ska du ändå handla.  Vem vet kanske kan jag tipsa syster om just denna sajt. Fast jag tror hon redan har koll. För just sånt har min syster stenkoll på. Det har varit ofta som jag har handlat något som hon när jag berättar frågor om jag hade koll på att de hade en rabatt, mitt svar är alltid nej det visste jag inte. Kanske kan nu även jag ha stenkoll om jag besöker sidan.

Nej tack och hej, lev idag, just nu. Igår är historia och en dag som är speciell för mig och min son. Jag blev mamma för första gången just igår för 24 år sedan.  Sonen han fyllde 24 år och jag borde nog lära mig nu att inte kalla honom min lille son. För idag är han en vuxen son, En make, men även nybliven pappa.  Lev idag just nu, morgondagen den kommer först imorgon. Morgondagen den är och kan bli vår framtid.

cropped-cropped-ex-401.jpg
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: