2017 lite sent kanske men ändå…

Kanske lite sent men ännu är det bara den 2 Januari så det är inte för sent.  Vill bara önska alla ett Riktigt Gott Nytt år. 2017 är nu här. Mitt år började med att städa bort julen, tog en tur till stan för att köpa gardiner men där gick jag bet. För allt va stängt utom Ica och Coop.  Utbudet va inte så stort, men maken han hjälpte allt till att leta upp ett par som kunde passa i köket. Han möblerade om bland mina gardiner redan vid julpyntandet så de som hängt i köket hänger nu i stora rummet.  Nå ja. nog om det.

2017 nytt ännu bara två dagar gammalt. huset är vårfint och jag har gjort årets första träningspass. 1 timma på crosstrainern tillsammans med Ozzy i öronen. Den mannen han kan få mig att öka tempot så just nu är jag mör i kroppen.  2017 herre min skapare va tiden går. Vad kommer detta år ha med sig för oss. Vad kommer vi få för erfarenheter i år.  Nu har jag inte några nyårslöften.  Tänker mera att det som är bra i mitt liv ska jag hålla kvar.  Kanske behöver jag leta upp ett nytt jobb även om jag inte vill. För jag gillar mitt jobb. Men jobbet lär inte vara kvar så länge.

Jag jobbar med ensamkommande barn och hade det varit så att mitt jobb försvann bara för att ingen behövde längre fly sina egna länder. Då hade jag gillat läget. Men riktigt så är det inte.  Vi har stängt våra gränser och de barn som lämnar sina familjer, hem länder idag har kanske inte längre Sverige som mål. Vart tar dom vägen idag? Nej jag vill inte tänka på det. Migrationsverket tar beslut på löpande band. Jag hoppas de tar kloka beslut så att våra ungdomar har en framtid som är ljusare än den som väntar dom i fall de blir avvisade.   Mest av allt önskar jag att alla krig tog slut att folk hade fullt upp med att ta hand om sig själva och sitt. Då hade de liksom inte haft tid att leka krig.  Oj detta skulle bli ett positivt inlägg.  Jo eller hur…..  ska sluta skriva redan nu känner jag.

Vill bara tipsa om en länk också från Aftonbladet. Den handlar om LÄXORnas inte vara eller vara. 

Vill önska dig allt gott så här på årets andra dag  Gott nytt år.

Nu gör vi året 2017 till ett riktigt fint år tycker jag.

 

 

 

Lev idag just nu, igår är inte längre här och morgondagen den kommer först i morgon. Just nu har vi alltid det är där vi står och gräver i just nu.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: