Filur tankar om att jobba som alla andra.

Lördag jo det är lördag, jag jobbar och har skrivit detta inlägg tidigare men tänker att det är ett lördagsinlägg.  Lördagar när familjer är hemma gör allt det där som de inte hinner med på veckodagarna.  Så är det inte i vår familj. Då åker jag till jobbet i alla fall varannan vecka. Oavsett helgdagar så står det jobb på schemat så jobbar jag.  Just denna helg är det tråkigt att jobba för maken har ju varit ledig sedan Onsdagen. Vi hade kunnat åka till husvagnen om jag också varit ledig.  Men inte denna helg för jag jobbar.  Nu jobbar jag ju på världens bästa jobb så det gör inte så mycket.

Men jag skulle vilja prova på ett sånt där vanligt jobb.  Fast jag inser att jag nog inte skulle klara av det. Att jobba måndag till fredag.  Bara vara ledig lördagar och söndagar.  Jag vet ju inte, vet inte när jag sist jobbade på ett sådan jobb.  Men skulle vilja prova på se hur det blir. Att varje helg få tillbringa den med familjen?  Eller sitter jag bara här och glorifierar någon som inte finns. Jag är ju ledig mitt i veckorna, och på vissa helgar är jag ledig i fler dagar än bara lördag, söndag.

Kanske skulle livet här hemma vara det samma. Vi skulle städat på lördagar istället för torsdagar,  söndagen hade varit till för att ladda upp för veckan igen. Nej jag tror nog jag håller mig till det där gamla invanda, så som jag har det för jag gillar mina fyra lediga dagar gillar att vara ledig mitt i veckan.

Men lite roligt att tänka och fantisera va det.

Lev idag just nu, igår finns inte om morgondagen vet vi inget om.  Lev idag just nu. Visa dom du älskar att du älskar dom gör det idag. Imorgon kan det vara försent.

Ha en trevlig lördag.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: