Det närmar sig Semester, semester Ssssemesterrrrr!

tog mig ner till källaren eller till det omtalade träningsvärket, jo det heter värket för att det ger och tar bort värk.  Satt just och tittade i min kalender två veckor kvar sedan Semester semester semester. Det är med blandade känslor som denna semester kommer. Inte utan att jag behöver ledigheten, men till semestern är även jobbet slut. Jag har sagt upp mig och ska börja inom Sis igen.  Visst det kommer bli jättespännande och roligt men det jobb jag har kommer nu vara bara ett minne. Ett minne av de där fyra pojkarna som dök upp den där gången när vår avdelning öppnades. Då var fortfarande Sverige ett land som jag trodde var ett land där vi såg till mänskliga rättigheter. Där jag trodde att dessa pojkar var trygga och skulle få vara kvar här i vårt land. I dag är jag inte lika säker.  Idag är jag inte alls säker till och med.  De där pojkarna blev fler och tänka sig jag har dom alla där i tankarna ibland. Tror jag alltid kommer att ha dom där till och med om 10 år om jag lever då.  

Ja ja semester, jo semester ska det bli här ska varas ledig och njuta av långa lediga dagar.  Någon liten resa norr över lär det bli tror jag.  I alla fall om jag får bestämma.

 

 

 

 

Då ska jag återigen få se de vackra fjällen. Maken han kommer att fotografera i massor tänker jag. Jag ska bara njuta av luften sorlet av det Norrländska mumlet.

Köpa med mig norrlandsguldet i form av lite hjortronsylt.  Mums va gott det ska bli. För där uppe i Vilhelmina där har de underbart god sylt. Det g lutenfria tunnbrödet ska jag försöka få tag på. Om inte annat får vi gå till det lilla hotellet i Vilhelmina där de har just tunnbrödet.

Nej nu får det slutas drömmas för nu in i duschen behövs efter ett femtio minuters pass på min crosstrainer…

Lev idag just nu, igår finns inte här och morgondagen den är här först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: