Medalj känsla i kroppen jodå så är det

Kroppen har medaljkänsla just nu sprider sig alla endorfiner till kroppens alla hörn. Har just lagt ner en timma och 25 minuter på träning.  Bra jobbat för mig guldstjärna och klapp på axeln. Jag längtar till semestern. Oj oj oj vad jag och hela min kropp längtar till semestern. Vill inget hellre nu än att vakna av mig själv ha hela dagen för att ta hand om inget alls och gör det som faller mig in.  Nästa vecka är det då semester, Har fem pass kvar sedan traskar jag ut i ledigheter. Ska bli så skönt går nästan inte att beskriva har till och med svårt att känna in den där ledighetskänslan.   Norr ska vi till, har även tänkt hinna med Eskilstunas djurpark  och lilllgrabben han vill till Skara sommarland.  Jag och maken hade även tänkt att vi skulle ta oss en egen liten tur. Bara jag och han men vi får se hur det blir med det.

Håller mentalt på med att avsluta mitt jobb. Igår vart jag på lönesamtal vilket kändes konstigt när jag har en vecka kvar på jobbet.  Till hösten ska det bli mera än spännande lära mig nytt jobb igen, få nya arbetskamrater och nya klienter. Just nu har jag oro i magen över hösten men tänker att när tiden är kommen och jag är där så tar det några veckor sedan blir jag varm i kläderna igen.  Vet ju att det jobb jag har idag antagligen kommer vara ett minne om ett tag. Då hade jag ändå fått byta jobb.  Känns ju bättre att byta till något jag vill ha än något som jag inte ens sökt.

Nej nu ska jag duscha för att göra dagen till min.

Lev idag just nu, igår finns inte längre här och morgondagen den är här först i morgon. Idag gäller och idag är första dagen på resten av ditt liv.  Just det där sista var något jag och stora sönerna diskuterade igår. För ena grabben vart det lite svårt att tänka så. Han tyckte det lät skrämmande.

Ha en fin dag 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: